Badrum Ängelholm

Är du i behov av professionell hjälp i Ängelholm vad gäller installation av badrum? Vi på Förslöv Rör erbjuder både VSS och installationtjänster med största noggrannhet och punktlighet. För oss handlar varje uppdrag om att skapa en ärlig och hållbar kundrelation grundat på stor tillit och trygghet. Vi utför dagligen mängder av installationer i badrum åt kunder i Ängelholm. Tveka inte att höra av dig till oss så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt. 

Certifierade rörmokare  

När du tar hjälp av oss på Förslöv Rör kommer du få ditt badrum installerat i Ängelholm av certifierade och sakkunniga rörmokare. Med stor kunskap och gedigen erfarenhet vet vi precis vad som krävs för att leverera installationer av högsta kvalitet. Hos oss får du högsta service, ett trevlig bemötande och snabb hjälp, givetvis utan att tumma minsta lilla på noggrannhet och kvalité.  

Bredd inom företaget 

Det är inte alla som vet vad VVS står för. VVS är indelat i tre system och består av värme, ventilation och sanitet. Vi på Förslöv Rör är verksamma inom alla dessa områden och erbjuder hög kvalité på alla tjänster inom de tre kategorierna. Med andra ord erbjuder vi dig skräddarsydda helhetslösningar för alla tänkbara typer av badrum. Det är perfekt för dig som vill ha snabb, smidig och prisvärd hjälp med din VVS i hushållet, utan att behöva koppla in flera olika aktörer.  

Förslöv Rör utför säkra installationer av badrum i Ängelholm 

Det är oerhört viktigt att installationer inom VVS i till exempel badrum och kök sker på ett korrekt sätt. Se därför till att ta hjälp av kvalificerade och certifierade VVS-montörer inför dina kommande projekt. Att anlita rätt personer kommer löna sig i längden, både tidsmässigt och för plånboken. Ta gärna kontakt med oss redan idag så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt!